Life Sciences & Health HUB
 

FANS

Wil jij ook fan van de LSH Hub worden? Kijk dan op de contactpagina en maak een afspraak met een van de contactpersonen.

 
 
future-robotics.jpg

Omnigen

Vaak duurt het jaren voordat een nieuw wetenschappelijk inzicht beschikbaar is voor het algemeen publiek. Omnigen gelooft dat recente technologieën beschikbaar zouden moeten zijn voor iedereen. Met OmniYou-Sport wil Omnigen een eerste stap zetten richting het vrij beschikbaar stellen van diensten en producten binnen de genetische technologie.


Labhotel

LabHotel is een concept dat onderzoekers en bedrijven in staat stelt gebruik te maken van laboratorium faciliteiten. Deze ‘turn-key‘ laboratoria zijn flexibel voor korte en langere perioden beschikbaar.

w_innovatieskopie.jpg

Pilots-en-projecten-met-robots.jpg

Derotterdamsezorg

De zorg verandert en ook in de regio Rijnmond zijn alle instellingen - van ziekenhuis tot geestelijke gezondheidszorg - bezig hun werkwijzen aan te laten sluiten bij de veranderende eisen van de samenleving. Dat doen we in de Rotterdamse regio niet alleen.. 'samenwerken en samen delen' blijken sleutelwoorden. 

Willen we de zorg ook voor toekomstige generaties op niveau houden, dan zullen we steeds meer moeten gaan samenwerken als zorginstellingen. Daarom zijn we van Barendrecht tot Hoek van Holland en van Middelharnis tot Rotterdam verenigd in deRotterdamseZorg. De 24 aangesloten zorginstellingen, werken samen en delen hun kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Dit doen wij doordat een ieder vanuit de eigen organisatie kennis,  menskracht en middelen beschikbaar stelt, deelt en inzet bij de projecten die bijdragen aan balans op de arbeidsmarkt. 

We werken samen omdat we dezelfde uitdagingen hebben en de vraagstukken zijn in veel gevallen niet individueel op te lossen. Hoe meer we samen ontwikkelen in plaats van ieder voor zich het wiel uitvinden, hoe betere zorg en hoe meer geld en tijd er overblijft voor de mensen om wie het gaat: de cliënten.